COMBI Kft.
Darázsirtás az otthon biztonságáért!
 
 

darázsirtásDarázsirtás nagy hatékonysággal !

A darazsak kellemetlen, és veszélyes lakótársak.
Rendelésfelvétel: Tel. 06-20-9-45-90-90

A darázscsípés során olyan méreganyag kerül a bőrbe, ill. a bőr alatti kötőszövetbe, amely erős helyi reakciót, gyulladást vált ki. Ennek jele a duzzanat, bőrpír és persze a fájdalom, viszketés. A duzzanat lehet akár tenyérnyi is. Nem veszélytelen a szájkörnyéki, fejen történt méhszúrás, mivel a duzzanat azon a testtájon általában kifejezettebb, így az a száj, a szem nagyobb fokú duzzadásával jár. A szájkörnyéki-üregi, ill. nyelv csípésekor a közelben lévő gége ödémája miatt akár fulladás is létrejöhet. Több csípés vagy arra érzékeny ember esetén súlyos, allergiás reakció alakulhat ki szédüléssel, ájulással, a vérkeringés összeomlásával. “Egyszerű” helyi hűtés és antihisztamin kenőcs használata szükséges és esetleg antihisztamin hatással rendelkező készítményt szájon át is érdemes adni néhány napig. Heves, nagy kiterjedésű reakcióknál, amelyet rosszullét is követ, vagy fejen történt csípés esetén a legrövidebb időn belül forduljanak orvoshoz.

Darázsirtás és a méhirtás megelőzheti a fenti problémákat!

A KEZELÉS - IMMUNTERÁPIA
A nagyhatású megelőző szerek megjelenése előtt egyetlen, preventív kezelési lehetősége volt az inhalatív allergiának. Háttérbe szorult az alkalmazása évekre, napjainkban talán újra reneszánsza következik a pontosan adagolható, magas fokon tisztított készítmények megjelenésével. Napjainkban is verhetetlen a méh- és darázscsípés allergia kezelésében.

A méh-, darázscsípés allergia gyógyítható!
Immunterápiával - hiposzenzibilizációval.
Az életveszélyes allergiás reakció kivédhető öninjekcióval!


Sajnos a mai napig is vannak halálesetek kezeletlen méh-, darázscsípés allergia miatt. Ha bárki az említett panaszokat észleli magán jelentkezzen a megfelelő szakrendelésen.

Az immunterápia hatásosságának - egyik - elmélete az, hogy a panaszokat okozó anyagokat igen kis adagtól kezdve injekció - vagy nasalis (orrba adagolt) szippantópor, lenyelhető kapszula, cseppek - formájában juttatjuk a szervezetbe, egyre nagyobb adagban. Ezzel az immunrendszernek nem az allergiáért felelős területét késztetjük ellenanyagok termelésére. Ezek az anyagok - megelőzve az allergiás reakciót - megkötik a bejutó allergéneket, így csírájába akadályoznák meg a tünetek kialakulását. A kezelés időtartama több év. Nem teljesen veszélytelen, csak megfelelő gyakorlattal rendelkező orvos, és megfelelő felszereltségű rendelőben végezheti. Legelterjedtebb alkalmazási módja az allergiás szezont megelőzően alkalmazott injekció sorozat. Természetesen a megelőzést célzó kezelési eljárások közé tartozik. Forgalomban van még megehető gyógyszer és helyileg alkalmazható hiposzenzibilizáló készítmény is, szippantó por formájában.

Akkor hatásosabb az alkalmazása, ha a beteg egy-két allergénre érzékeny csak. A kezelést a betegnek leginkább gondot okozó anyaggal kell végezni.


 
 
 
COMBI Kft., Budapest
Telefon: 06-23-382-121
Mobil: +36-20-9-45-9090
Fax: 06 23 545 121
E-mail kartevo@kartevomentesites.hu
Google